Privacyverklaring

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

Boost je Groei: boostjegroei.nl
Versie 25 juli 2022

Bescherming persoonsgegevens
Ik neem de privacy van je persoonsgegevens heel serieus. Boost je Groei zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of verstrekken. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de ABG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Telecommunicatiewet.

Wie ben ik?
De website van Boost je Groei wordt beheerd door Erna Snellen.
Boost je Groei is ingeschreven in de kamer van koophandel onder nummer: 57339627. (Boost je Groei valt bij de KVK onder de handelsnaam Bhuman)

Volledige adresgegevens:
Boost je Groei
Vuurvlinder 28
7323 VJ Apeldoorn

Welke gegevens verzamel ik
Wanneer je, je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, een download aanvraagt, een contactformulier invult, een aankoop doet van één van mijn producten en/of diensten, of op een andere wijze een formulier op mijn website invult, wordt gevraagd om je gegevens in te vullen. Ik verwerkt alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt.

Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
• Voor- en achternaam
• Email adres
• Telefoonnummer
• Website
• Bedrijfsnaam
• Straat en huisnummer (Persoonlijk en/of van het bedrijf)
• Postcode en woonplaats (Persoonlijk en/of van het bedrijf)
• IP adres (geanonimiseerd)
• BTW nummer

Met welk doel verzamel ik de persoonsgegevens en waarvoor worden ze gebruikt
Je gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:
• Je voornaam, achternaam en e-mailadres, die je hebt achtergelaten om een gratis download te ontvangen, gebruiken we voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven. We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis downloads, niet met gegevens die via ons contactformulier zijn binnengekomen. Deze gegevens worden opgeslagen in ActiveCampaign.
• Je Voornaam, achternaam, email adres en telefoonnummer die je invult bij een contactformulier, worden gebruikt om een antwoord te kunnen geven en/of om een offerte te kunnen maken. Deze gegevens worden in onze database opgeslagen.
• Je gegevens die je invult wanneer je een training van ons hebt besteld, of je hebt ingeschreven voor een evenement gebruiken we om je op de hoogte te houden van de voortgang van de training of om je informatie te zenden met betrekking tot het training of het evenement.

Jouw gegevens op boostjegroei.nl
Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een evenement en/of training, een contact- of ander formulier hebt ingevuld en je wil in de toekomst geen mails van ons ontvangen, dan kun je, je te allen tijde uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door ons persoonlijk een bericht te verzenden. Je e-mail adres zal in dat geval direct uit mijn bestand worden verwijderd en niet bewaard worden.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons emailsysteem genaamd “ActiveCampaign”.
De gegevens worden ook opgeslagen op de servers van ActiveCampaign.
De servers van ActiveCampaign zijn gevestigd in de Verenigde Staten.
Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vind je hier.

Een bestelling van een product of training
Bij een betaling via boostjegroei.nl word je voor de transactie altijd doorverwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor.
Ik gebruik hiervoor betalingssysteem Mollie. De betaalgegevens die je opslaat (Creditcardgegevens, PayPal gegevens of iDeal gegevens) wordt door mij niet doorgegeven en ze worden ook niet door mij opgeslagen.

De gegevens die ik voor een aanschaf opslaan zijn:
• Voornaam en achternaam (Om de bestelling te leveren aan de juiste persoon en om je bij naam aan te spreken)
• Telefoonnummer (Mochten we je willen informeren over je bestelling, of over een evenement of training)
• Email adres (Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail en in het geval van een training houd ik je op de hoogte van de voortgang en geven we informatie omtrent de training)
• IP adres (Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij bijvoorbeeld een betaling te herkennen)
Mocht een betaling verkeerd gaan en uiteindelijk niet voltooid worden, dan verwijder ik jouw gegevens eens per maand automatisch van de server.

De beveiliging van jouw gegevens
Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies
Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je mijn website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Tracking Cookies
Ik gebruik, met jouw toestemming, sitetracking van ActiveCampaign. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op mijn website bekijkt. Hierdoor kan ik mijn marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses.

Google Analytics
Ook door mijn statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks mijn website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. Ik wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter wil ik jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heb ik statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Cookies uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:
• Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
• Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
• Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.
Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.

Social Media
Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media.
Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.
Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:
Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn
Pinterest
Twitter

Links
Op mijn website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten boostjegroei.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn
Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd. De gegevens in ons boekhoud- en CRMsysteem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door mij verwijderd. De bovenstaande termijn geldt, mits er voor mij de verdere wettelijke verplichting bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.
Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren.
Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.
Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.
Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen.
Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail.
Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via info@boostjegroei.nl.

Wijzigingen
Ik behoud te allen tijde het recht mijn privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.